CVS (chronisch vermoeidheids Syndroom)

Vermoeidheid is een normaal verschijnsel en iedereen komt er wel eens mee in aanraking. Echter als de vermoeidheid niet overgaat en zelfs invloed begint te hebben op je werk en dagelijkse leven, dan is dit een signaal om actie te ondernemen. Voorkom dat de vermoeidheid ervoor zorgt dat je uitvalt met een Burn-out, ME of Fybromyalgie. Als deze vermoeidheid chronisch wordt, is je lichaam niet meer goed in staat om de nodige energie op te slaan. Wie met zulke klachten naar de dokter gaat, krijgt vaak te horen dat genezing moeilijk of zelfs onmogelijk is.

Termen als Fibromyalgie, ME en CVS (Chronische Vermoeidheid Syndroom) verhullen nogal eens dat de arts het ook niet precies weet. Die zegt dan dat het ‘tussen je oren zit’. Zoals psychiater Bram Bakker in het voorwoord van het door Stans van de Poel geschreven boek schrijft, zijn chronisch vermoeide patiënten in de eerste plaats gebaat bij een praktische aanpak.

Stans van der Poel heeft met haar praktische aanpak bij veel CVS patiënten vooruitgang geboekt. Met de door haar ontwikkelde Energy Control Methode meet je nauwkeurig je energieniveau. Daarmee kan individueel bepaald worden wat je lichaam nodig heeft om weer in balans te komen, zodat je energie op peil blijft en vermoeidheid geen chronisch probleem meer is.

Bestel het boek


meer boeken

Zoek een behandelaar

Vul het onderstaande formulier in en wij brengen je in contact met een behandelaar in jouw regio.

Nederhorst den Berg