Software & Apps

Heartratecoach app

De Heartratecoach app helpt coaches om klanten beter te begeleiden door inzicht te geven in het herstel, de trainingen en de voortgang daarvan.

Toegang tot de app is alleen mogelijk met een account en een bluetooth hartslagmeterband. Neem contact op voor meer informatie of toegang.

Android versie / iOS versie

ATDS Software

Anearobic Threshold Detection System, in het kort ATDS Software (Windows 10) is bedoeld voor de professionele gebruiker/coach. Met de software kan gemeten worden in rust en bij inspanning. Hardware zoals de Co2ntrol en BMi Smart banden zijn noodzakelijk om metingen te doen. Aankoop van de software is ook altijd in combinatie met hardware en opleiding.

Metingen uit de verschillende applicaties en hardware kunnen deze software worden gelezen.

Neem contact op voor meer informatie of een demo.

EC Team System

Met het team system kunnen dezelfde metingen gedaan worden als met de ATDS Software. Het Team System werkt op grote afstanden (tot 800 meter) en met meerdere personen tegelijk (tot 20 personen). Dit maakt het geschikt voor sportteams, sportcentra en stressmetingen op locatie.

EC Team System wordt aangeboden in combinatie met een Long Range ontvanger, Long Range hartslagmeterbanden, opleiding, netwerklidmaatschap en ondersteuning.

EC Team System wordt gebruikt door enkele professionele voetbalclubs in Europa en meerdere gespecialiseerde sport/behandelcentra.

Neem contact op voor meer informatie of een demo.

 

Hardware

Chex

Wij streven ernaar om in mei 2017 de eerste versie van de nieuwe ademhalingssensor Chex te gaan leveren. Er wordt op de achtergrond al lange tijd gewerkt aan een nieuwe en verbeterde versie van de Co2ntrol.

De Chex is een ademhalingssensor die naast de ademfrequentie, wijzing teug volume en adempatroon ook hartslagtijden, R-R, hartslagen per minuut en Hartslag variabiliteit (HRV) meet.

De Chex is compact, betaalbaar,  betrouwbaar en vanaf nu tegen een speciaal aanbod te bestellen.

Co2ntrol

De Co2ntrol was en is een revolutionair stuk techniek. Het heeft de mogelijk om betrouwbaar ademhaling in rust en bij inspanningen te meten opengesteld voor een grotere groep. De kosten voor aanschaf en onderhoud zijn door deze techniek vele malen lager dan de daarvoor gangbare apparatuur.

Met de Co2ntrol in combinatie met een hartslagmeterband kan Ademfrequentie, adempatroon, hartslagtijden, hartslagen per minuut en HRV gemeten worden.

Neem contact op voor meer informatie.