Opleidingen

Om lid te worden van het Energy Control Methode Netwerk is de minimale eis dat er een serie van opleidingen wordt doorlopen. Indien er interesse is voor een losse opleiding dan is dat ook mogelijk. Hieronder staat het actuele aanbod.

Ademtherapeut

Ademhaling is een van de belangrijkste processen is in het lichaam. Het beinvloed alles wat mensen doen en kan ook veel problemen veroorzaken. In deze opleiding word je de kans geboden daar meer mee te doen en er je beroep van te maken.

Inspanningsfysiologie

Deze opleiding is alleen toegankelijk als je eerder de basisopleiding hebt gevolgd en in het bezit van apparatuur voor het afnemen van inspanningstesten. Tijdens deze opleiding wordt de theorie doorgenomen, er worden testen afgenomen en beoordeeld en meer.

Praktijkdag Ademtherapie & Inspanningsfysiologie

Meer informatie wordt gegeven tijdens de opleidingen Ademtherapeut en Inspanningsfysiologie.

Medische fitness

Meer informatie volgt.

Topcoach

Meer informatie volgt.

Sportspecifiek

De looptrainers dag

Deze cursus van 1 dag geeft inzicht in wat er met een lichaam gebeurd tijdens het trainen voor een specifiek doel (de marathon). Leer hoe de ideale trainings-, en wedstrijdhartslagen voor al je klanten gevonden kunnen worden en hoe je met eenvoudige middelen kunt testen en goede trainingsprogramma’s kunt opstellen en kunt bijstellen als de loper beter of minder goed wordt.